JAK VYBRAT VHODNOU POHOVKU DO BYTU

Je rozměr vašeho obývacího pokoje atypický? Nebo jen sháníte pohovku, která bude přesně podle vašich představ? Pokud ano, v prodejně NEJČI Design vám rádi poradí a najdou pro vás řešení šité na míru.

Pro novou inspiraci ze světa bytového designu jsem se vydala do NEJČI Design v Nákupním centru Královo Pole. Tato prodejna je zde jen chvíli, ale za návštěvu rozhodně stojí. I pokud nesháníte přímo pohovku, ale třeba jen dekoraci nebo originální polštáře. Mě na první pohled zaujaly zajímavé taburety z krásných materiálů i barev. Co na ně říkáte?

Moduly dle představ

Skvělou výhodou Nejči je to, že vám poskládají z jednotlivých modulů pohovku, která vám bude do bytu přesně sedět. A vsadím se, že s radostí na ní budete sedět i vy. Měla jsem možnost si na různých modelech chvíli odpočinout a všechny byly opravdu velmi pohodlné.

Do prodejny stačí přijít s rozměry vašeho bytu (např. půdorysu) a vše ostatní si můžete seskládat dle libosti. Na tom, jestli máte obývák prostorný nebo jen maličký, nezáleží. Díky různým kombinacím modulů pohovek to půjde raz dva pro všechny typy bytů.

Polohovací opěrátko na nohy nebo masážní modul. Co víc si přát? Když přijdete unavení z práce, nebudete chtít nic jiného.

Malý byt

Pokud máte malý byteček, začínáte s vybavováním a nikde nemůžete najít pohovku podle vašich představ, mrkněte se do Nejči nábytku. Skvělou alternativou pohovky do malého bytu je tato rozkládací sedačka s úložným prostorem, která vám může posloužit i jako postel.

Roztažení pohovky bylo opravdu jednoduché a rychlé.

Materiály

Co mě velmi příjemně překvapilo, byl velký výběr materiálů, různé barvy kůže a látek. Za mě určitě velké plus. Můžete to hezky sladit s nábytkem a celkovým stylem vašeho obývacího pokoje nebo ložnice.

Cena a termín dodání

Ceny pohovek se různí. Záleží na materiálu a na vašich „vychytávkách“, kterými si budete chtít sedačku vyšperkovat. Od objednání do vyhotovení to trvá cca 2 měsíce, což se dá u sedacích souprav na míru očekávat.

Můj favorit

V krásném interiéru obchodu mě toho zaujalo mnoho. Toto křeslo a pohovka u mě ale vyhrály. Vy se však o svých vlastních favoritech běžte přesvědčit sami.

Autorka blogu: Michaela